Otsikko kertoo kaiken. Olen ollut muutaman päivän liikuntakiellossa polvivamman takia, joka syntyi kuperkeikkaa tehdessä. En ponnistanut tarpeeksi, mätkähdin maahan koko painollani ja tässä on lopputulos. Alan kuitenkin elpyä tästä vammasta, pystyn kävelemään melko normaalisti verrattuna maanantaihin, jolloin kärsin kovimmista kivuista. Sain kuitenkin ohjeen tarkkailla polvea vielä muutaman päivän parantumisen jälkeen, ihan vaan varmuuden vuoksi. 

Valitin joitain kuukausia sitten ystävälleni, että opiskelemani ala ei haasta minua tarpeeksi. Tarvitsen haasteita, jotta pyrin antamaan kaikkeni opintojaksoilla. Oh well, tables have turned - voin helposti sanoa näkemiin viiden päivän vapaille ja yleiselle lomailulle opintojen ohessa. Kevätlukukausi haastaa tieteellistä - ja kriittistä ajattelua opintojaksojen myötä. Kevätlukukaudella on tiedossa ainakin kaksi tenttiä, 3-4 oppimistehtävää, sekä lapsiryhmädemot, joita odotan mielenkiinnolla! Kevätlukukauden opintojen keskiarvotavoitteeksi olen antanut kevyen 4-4,5. Kerran perfektionisti, aina perfektionisti (tosin ehkä hieman laiskanpuoleinen sellainen.)

Tuntuu oudolta, että kohta en ole enää fuksi, vaan 2. vuosikurssilla. Tiedossa on ainakin useampi harjoittelu, mikä on mukavaa vaihtelua ajoittain puuduttaville luennoille ja samaa kaavaa toistaville demoille. Opiskelu on oikeasti ihan parasta monen vuoden jälkeen, ja olen motivoitunut tekemään paljon töitä saavuttaakseni päämääräni ja unelmani. Tällä hetkellä haluaisin tehdä töitä varhaiskasvatuksen hallinnon puolella, mutta kuten aiemmassa postauksessani kirjoitin, en ole poissulkenut kulttuurituottajan tutkintoa. 

Nyt on kuitenkin aika jatkaa hommia, sisällytän tähän postaukseen kuitenkin kuvia joita olen napsinut viime viikolla, sekä tällä viikolla. 

Kuullaan taas lisää! 

Veronika <3

klementiinit.jpgRentukka.jpgopiskelutila.jpgKirkkopuisto.jpg